Πάνω από 18 ώρες περιεχομένου, τρεις σκηνές και πολλά δρώμενα στη φετινή επετειακή διοργάνωση, την 1η Ιουνίου στο ΚΠΙΣΝ
 
Γεμάτο δυναμισμό, το TEDxAthens σβήνει φέτος την πρώτη δεκάδα από κεράκια και κοιτάζει μπροστά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κοιτάζει και πίσω, παίρνοντας μαθήματα, γνώσεις και εμπειρίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις…
 
Στις 07/05/19 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της 10ης διοργάνωσης, που θα γίνει το Σάββατο 1η Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και του πλούσιου προγράμ- ματός της με αφετηρία το «Χ», τη μεταβλητή που μας θυμίζει ότι η μόνη σταθερά στις ζωές μας είναι η αλλαγή.
 
Πιστό στη βασική αρχή των TED για «Ιδέες Που Αξίζει Να Διαδοθούν» και μ’ ένα περιεχόμενο που ξεπερνά αθροιστικά τις 18 ώρες, η διοργάνωση της Αθήνας (που είναι από τα πρώτα TEDx παγκοσμίως, υποδέχεται περίπου 2.200 άτομα κάθε χρόνο και γύρω στους 20 ομιλητές) υπόσχεται τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών.
 
Η Κεντρική Σκηνή θα φιλοξενήσει 12 ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο 85χρονος πια εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, Αρούν Γκάντι (που θα μιλήσει για ειρήνη, πολιτισμό, κοινότητες και φυλές), ο επίσης Ινδός σκηνοθέτης Ούνταγιαν Πρασάντ (που θα εστιάσει στο storytelling) και ο τιμημένος με Grammy, Κρίστοφερ Κίνγκ (λάτρης της Ελλάδας και του ηπειρώτικου μοιρολογιού), ενώ παράλληλες δράσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Εναλλακτική Σκηνή, όσο και στο Lab. 
 
Ο Δημήτρης Καλαβρός- Γουσίου, Curator και Ιδρυτής του TEDxΑthens, τόνισε ότι «η δέκατη, επετειακή διοργάνωση είναι μια σύνθεση υψηλού περιεχομένου και μοναδικών εμπειριών, καθώς πρόκειται για το πιο ώριμο και μεστό event που έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Σπουδαίες διεθνείς προσωπικότητες, μικροί ήρωες και μεγάλες ιδέες. Οι νέες δράσεις και συνεργασίες επιβεβαιώνουν φέτος ότι αν και τώρα κλείνουμε τη πρώτη δεκαετία ζωής, κοιτάμε ήδη και επενδύουμε στη δεύτερη».
 
Aγορές εισιτηρίων γίνονται στο link: https://www.eventora.com/en/events/tedxathens-conference-2019
 
NetFAX  Τεύχος 4164