Λίγες μέρες απέμειναν από την έναρξη του πρώτου συνεδρίου για το γάλα και τα γαλακτοκομικά στην Ελλάδα. Το First Dairy Conference 2019  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο εκδηλώσεων «Κτήμα Αριάδνη».
 
Μεγάλη είναι η συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών από την διεθνή και εγχώρια αγορά, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα των τελευταίων παγκόσμιων τάσεων και καινοτομιών, που αφορούν τόσο στην παραγωγική, όσο και στην μεταποιητική διαδικασία.
 
Στελέχη της βιομηχανίας γάλακτος και γαλακτοκομικών, επαγγελματίες στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου και της ασφάλειας τροφίμων, του packaging, της διατήρησης και διανομής των προϊόντων, επιστήμονες του τομέα της τεχνολογίας τροφίμων και της διατροφής, εκπρόσωποι από τα χρηματοδοτικά ιδρύματα και θεσμικοί παράγοντες, μέσα από παρουσιάσεις και πάνελ διαλόγου θα συζητήσουν και θα αναπτύξουν επίκαιρα θέματα σχετικά με:
 
• Τις παγκόσμιες τάσεις διατροφής και τα νέα ζητήματα που ανακύπτουν για τις ανάγκες των καταναλωτών

• Τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που ανοίγονται στις διεθνείς αγορές για τα ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα

• Το θεσμικό πλαίσιο για τους παραγωγούς

• Την ιχνηλασιμότητα και τη διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην εφοδιαστική αλυσίδα

• Τις καινοτομίες και τις νέες κατηγορίες προϊόντων
 
Η Regate είναι χορηγός στο First Dairy Conference 2019, υποστηρίζοντας την διοργάνωση ενός πρωτοποριακού θεσμού για τα ελληνικά δρώμενα. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση συμμετεχόντων, ενώ το ενδιαφέρον παραμένει ζωηρό για τα επιμέρους θέματα που θα πραγματευτεί το συνέδριο.
 
Η Regate θα παρουσιάσει τη δυναμική και ανοδική της πορεία μέσα στον κλάδο των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, έχουσα διεκπεραιώσει με επιτυχία σειρά σημαντικών Mobile CRM και Sales Force Automation έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα προβάλει τις νέες mobile λύσεις της ειδικά για τις δραστηριότητες του γαλακτοκομικού κλάδου και θα αναφερθεί σε επιτυχημένα case studies πελατών της.
 
Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο: https://www.dairyconference.gr/agenda/