Νέα ιστοσελίδα εξειδικευμένη στις ελληνικές εξαγωγές τυροκομικών, δημιούργησε η εταιρεία Global Greece. Το όνομα αυτής: www.cheese-exports.gr.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο www.cheese-exports.gr υπάρχουν κατευθυντήριες οδηγίες και ένας «μπούσουλας» σε υπηρεσίες ανάπτυξης εξαγωγών για όλες τις τυροκομικές επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα. Πιο αναλυτικά, υπάρχουν θέματα για μάρκετινγκ άλλων χωρών, περιοχών και εταιρειών, ενέργειες και πρακτικές ανταγωνιστών, τις νέες τάσεις κατανάλωσης, στατιστικά στοιχεία από το διεθνές εμπόριο, μελέτες, case-studies, υποδείγματα καλών πρακτικών οπτικής επικοινωνίας, καθώς και ειδήσεις του κλάδου.

«Η ενημέρωσή του είναι καθημερινή, φιλοδοξώντας να προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, σε άμεσο χρόνο, με δεδομένο ότι οι εξαγωγές χρειάζονται γνώση του περιβάλλοντος», επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση και προστίθεται: «Η Global Greece, έχοντας πραγματοποιήσει Μελέτη της Παγκόσμιας Αγοράς Τυροκομικών, την οποία επικαιροποιεί διαρκώς παρακολουθώντας τις εξελίξεις, προσφέρει παράλληλα σε τυροκομικές επιχειρήσεις υπηρεσίες όπως Αξιολόγηση Εξαγωγικών Δυνατοτήτων και Αδυναμιών, Έρευνα Ξένων Αγορών, Δημιουργία Νέων Προϊόντων και Συσκευασιών κατάλληλων για το εξωτερικό και σύμφωνων με τις νέες τάσεις, Επιλογή και Προσέγγιση Αγορών-Στόχων, Οργάνωση Τμήματος Εξαγωγών κ.ά».

«Η Global Greece εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στην υποστήριξη και ανάπτυξη των εξαγωγών επιχειρήσεων, κλάδων και γεωγραφικών περιοχών, καθώς και στην εκπαίδευση στελεχών σε θέματα που αφορούν στις εξαγωγές, στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ιστοσελίδα της Global Greece έχει στόχο να ενισχύσει την εξαγωγική δραστηριότητα των τυροκομικών επιχειρήσεων και να οδηγήσει σε αύξηση κερδοφορίας

Πηγή: https://www.ethnos.gr/oikonomia/133868_nea-istoselida-bazei-sto-pagkosmio-menoy-ta-ellinika-tyria