Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμο πλατφόρμα λογισμικού, που συνδυάζει τη δύναμη του cloud με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες αυτοματοποίησης διαδικασιών, επιτρέποντάς την πλήρη μετάβαση μιας επιχείρησης στη νέα ψηφιακή εποχή ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης. Με νέο, 50% πιο γρήγορο και 100% πιο φιλικό UI που προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες και στο ρόλο κάθε χρήστη, το Soft1 Series 6 βοηθάει κάθε επιχείρηση να αξιοποιήσει σωστά και γρήγορα τις πληροφορίες και τα δεδομένα ενισχύοντας την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα και δίνοντας άμεσα υψηλή προστιθέμενη αξία στην καθημερινή της λειτουργία.

Η νέα σειρά λογισμικού της SoftOne αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία Business Intelligence, βοηθώντας την επιχείρηση να βλέπει εύκολα την πραγματική εικόνα που κρύβεται πίσω από πληροφορίες, δεδομένα και διαδικασίες. Στη νέας έκδοση παρέχονται και οι πλήρως ανασχεδιασμένες λύσεις μισθοδοσίας και HRMS, οι οποίες σε συνδυασμό με τη νέα, πρωτοποριακή web πλατφόρμα αλληλεπίδρασης εργαζομένων και επιχείρησης myWorkplace, αλλάζουν δραστικά τον τρόπο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Το Soft1 Series 6 μέσα από απεριόριστες δυνατότητες διασυνδεσιμότητας & συνεργασίας είναι έτοιμο για την εποχή του Internet of Things (ΙοΤ). Ενσωματώνει τη λύση FinTech 2.0 η οποία διασφαλίζει τη διασύνδεση της επιχείρησης με όλες τις συστημικές τράπεζες αλλά και τo διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό Wise, καθώς και την αξιοποίηση της καινοτόμου υπηρεσίας αυτοματοποίησης εισπράξεων OnePay.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.