Ως μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη διοργάνωση χαρακτηρίζει την SIAL Paris 2022 η Director της SIAL Paris, Audrey Ashworth, μιλώντας στο FnB Daily, λέγοντας ότι μετά από μια δύσκολη περίοδο τεσσάρων ετών - θυμίζουμε ότι η SIA 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας - η έκθεση επέστρεψε με 7.000 εκθέτες από 127 χώρες.

“Φέτος, καλύψαμε 250.000 τμ εκθεσιακού κέντρου, έκταση, που είναι ανάλογη με 40 γήπεδα ποδοσφαίρου, παρουσιάζοντας πάνω από 4.000 προϊόντα”.

Συνέντευξη στον Νεκτάριο Β. Νώτη

Κατά την διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετά, αρχίσαμε να μιλάμε για ένα ενδεχόμενο νέο μοντέλο εκθέσεων, hybrid, in person, remote ή digital. Ποια είναι η γνώμη σας;

Όσο αναπτύσσεται το digital, τόσο περισσότερο αναγκαία είναι event, όπως η SIAL Paris, μια έκθεση που γίνεται με φυσική παρουσία. Αυτό είναι κάτι, που βλέπουμε να αναπτύσσεται πολύ. Πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι τα in person events με hybrid content και digital application, που θα δίνουν την δυνατότητα σε buyers και suppliers να διατηρούν την επικοινωνία τους όλο τον χρόνο, με podcasts, webcast, webinars και άλλα.

Στο πλαίσιο αυτό, λανσάραμε και εμείς φέτος, για πρώτη φορά, την ψηφιακή πλατφόρμα Marketplace, που προσφέρει αυτό ακριβώς στους buyers και στους supliers.

 

Διαβάστε περισσότερα: FnB Daily Τεύχος #1538
Πηγή: www.fnbdaily.com